SOCIAL MEDIA

Western Experience

8 hours 17 minutes ago

Voor het eerst op de Western Experience: Cowboy Mounted Shooting!
Let op! Het filmpje is uit Amerika. Daar wordt met losse flodders geschoten. Onze wetgeving (en veiligheid toeschouwers) staat dat niet toe. Op de Western Experience wordt daarom met laserguns geschoten!!

Wil jij dit ook zien? Koop dan hier je tickets!
www.westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

10 hours 26 minutes ago

Vergeet niet dat morgenochtend de inschrijving opent (3 december 2022 om 08.00 uur)!!!

Inschrijven gaat via Show Office: wxp.dphc.nl/nl
Bij het inschrijven komen ook de reglementen naar voren!

Let op! Het email-adres van de jackpotshow is gewijzigd naar: wejackpotshow@dphc.nl

Western Experience

1 day 16 hours ago

A.s. zaterdag 3 december om 08.00 uur opent de inschrijving voor de wedstrijden voor de Western Experience Jackpotshow!

De volgende onderdelen worden uitgeschreven: Western Pleasure, Ranch Riding, Cowboy Trail, Cowboy Mounted Shooting, Barrel Race en Pole-Bending.

ʜᴇᴛ ᴏɴᴅᴇʀᴅᴇᴇʟ ᴄᴏᴡʙᴏʏ ᴍᴏᴜɴᴛᴇᴅ ꜱʜᴏᴏᴛɪɴɢ ᴡᴏʀᴅᴛ ɢᴇꜱᴘᴏɴꜱᴏʀᴅ ᴅᴏᴏʀ ᴍᴀɴᴇɢᴇ ʜᴇᴛ ᴋᴇᴇʟᴠᴇɴ ᴜɪᴛ ꜱᴏᴍᴇʀᴇɴ, ᴡᴀᴀʀ ᴡɪᴊ ᴢᴇᴇʀ ᴇʀᴋᴇɴᴛᴇʟɪᴊᴋ ᴠᴏᴏʀ ᴢɪᴊɴ!

Inschrijven gaat via Show Office: wxp.dphc.nl/nl
Bij het inschrijven komen ook de reglementen naar voren!
Let op! Het email-adres van de jackpotshow is gewijzigd naar: wejackpotshow@dphc.nl

Western Experience

2 days 6 hours ago

Tijdens de Western Experience in januari kun je kennismaken met het linedancen door middel van workshops. Er zijn workshops voor beginners en gevorderden en in de Catalaanse danshal zijn er speciale workshops voor deze dansstijl.
Onze choreograven zijn: kampioenen Ivonne Verhagen en Daan Geelen. Colin Ghys geeft een gastworkshop. Pol F. Ryan uit Spanje en Laura Jones uit België verzorgen de workshops in de Catalaanse hal.
Meer lezen over onze choreograven? Ga naar
www.westernexperience.nl/choreograven/

Western Experience

2 days 16 hours ago

Een ticket voor de Western Experience in je laars... dat is pas een goed idee. Tickets koop je hier: www.westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

3 days 16 hours ago

We zetten ze nog even op een rijtje voor je, de artiesten van hal 2 (Main Stage) voor de aankomende editie: Dixie Aces, Dwayne Verheyden & Band, Indian Summer, Windfall en Gone Country.
Heb jij je ticket al? www.westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

4 days 14 hours ago

We zetten ze nog even op een rijtje voor je, de artiesten van hal 7 voor de aankomende editie: Road Chicks, Miss Lana, Mrs McBright, Ted & Helen, Audrey Smits en Martijn. Samen met de DJ's Wout & Alex maken zij er weer een feestje van.
Heb jij je ticket al? www.westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

1 week 1 day ago

Zaterdag 28 & Zondag 29 januari 2023
Brabanthallen, Den Bosch

Tijdens het Western Experience Country Festival wordt in een van de hallen een groot western paardenevenement georganiseerd. Er worden zes Western wedstrijdonderdelen verreden waarmee mooie geldprijzen te verdienen zijn. De volgende onderdelen worden uitgeschreven: Western Pleasure, Ranch Riding, Cowboy Trail, Cowboy Mounted Shooting, Barrel Race en Pole-Bending. (De Ranch Riding mag samen met Western Pleasure gestart worden). De verdeling van het prijzengeld staat in de regels. REGLEMENT EN PRIJZENGELD WORDT ZSM BEKEND GEMAAKT.

Western Pleasure Jackpot: zaterdag
Ranch Riding Jackpot: zaterdag
Cowboy Trail Jackpot: zondag
Shooting Jackpot: zaterdag & zondag (1 run per dag) – Finale op zondag (Multi-Day Event)
Barrel Race Jackpot: zaterdag & zondag: (2 runs per dag) – Finale zondagmiddag (Multi-Day Event)
Pole Bending Jackpot: zaterdag & zondag: (2 runs per dag) – Finale zondagmiddag (Multi-Day Event)

Ga naar onze site voor meer informatie over het inschrijven. De site vertaalt automatisch naar uw eigen taal. Lukt dat niet, kies dan onderin het menu uw taal!
www.westernexperience.nl/paardenspektakel-jackpotshow/

Western Experience

1 week 2 days ago

28. und 29. Januar Western Experience Brabanthallen Den Bosch!
Kaufen Sie Ihre Tickets hier: bit.ly/3Eaza17

Western Experience

2 weeks 2 days ago

28 + 29 January Western Experience Brabanthallen Den Bosch!
Get your tickets here: bit.ly/3Eaza17

Western Experience

2 weeks 2 days ago

28 + 29 januari Western Experience Brabanthallen Den Bosch!
Koop hier je tickets: bit.ly/3Eaza17

Western Experience

2 weeks 5 days ago

Binnenkort publiceren we in onze nieuwsbrief het (voorlopige) tijdschema van 3 podia. Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Schrijf je NU in: bit.ly/3hBGqvt

Western Experience

2 weeks 6 days ago

Tijdens onze 26e editie hebben we 5 dansvloeren (de Native American dansvloer niet meegerekend) en 8 DJ's!! Bij binnenkomst stuit je tegen het onnavolgbare duo Wout en Alex, die in samenwerking met Martijn en zijn artiesten jouw dansen draaien. Dat het daar gezellig gaat worden is zeker! In hal 2 draaien afwisselend drie DJ's. DJ Aad, onze eigen Spanjaard, die vast ook laat zien wat er in Spanje momenteel allemaal populair is. Nieuw in deze hal zijn DJ Henk, die we allemaal kennen van het countryfestival in Oirschot en DJ Glenn, die bijna een thuiswedstrijd speelt dit weekend. In de Hertoghzaal draaien deejay Jukebox Junkie en DJ Yvonne wat jij wilt, afgewisseld met workshops (daarover later meer!). In hal 8 vind je DJ's Richard de Vries en Jonathan Jones, die voor het eerst de muziek voor deze aparte Catalaanse hal gaan verzorgen. De moeite waard om ook eens een kijkje te nemen of zelfs een workshop te volgen! Natuurlijk is er ook een dansvloer bij het Main Stage. Dansen op live muziek blijft natuurlijk ook gewoon héél erg leuk! De pauzemuziek bij deze vloer zal verzorgd worden door onze eigen CJ. Wil je meer weten over onze DJ's? Surf dan eens naar onze website: www.westernexperience.nl/dj-s/ (Deze informatie wordt nog aangevuld!) Je kunt daar ook direct je kaartje kopen!

Western Experience

3 weeks 3 days ago

De band die op zondag de dag gaat openen is Windfall. Deze band is in 1977 opgericht in Oudewater bij Utrecht en bestaat dus al dik 45 jaar. Het genre van de band is Country met een zijsprong naar 60,70 jaren muziek. Ze hebben dit jaar op diverse evenementen gestaan. Hun muziek is een genot voor de luisteraar maar ook de line dancer komt bij deze band niets te kort. In 2021 heeft de band een kleine wisseling gehad. De drummer en de sologitarist hebben wegens privéomstandigheden de band verlaten. Al snel heeft de band een opvolging voor gevonden en zijn ze nu weer een geoliede machine. De band bestaat uit: Linda de Jong - zang, Henry Plas - drummer, Rob Kortekaas - keyboard/pianist, Henk Philippi - zang en slaggitarist, Marco Waversveld - basgitaar, Rob Laupman - solo gitarist. Wil jij ook naar Windfall? Koop dan hier je kaartje: www.westernexperience.nl/tickets/ #westernexperience #westernexperience2023 #we2023 #brabanthallen #livemuziek #livemusic #countrymuziek #countrymusic #denbosch #windfall #mainstage

Western Experience

3 weeks 5 days ago

Op zaterdag 28 januari treed Indian Summer op. Indian Summer heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De band bestaat ondertussen al 26 jaar (opgericht in 1996) en gaat het 27e jaar in met het eerste optreden op de Western Experience.
De band is een graag geziene gast op festivals en country-evenementen en is geliefd bij luisteraars en linedancers. Het genre is country met een knipoog naar rock 'n roll.
De band is sinds een aantal jaren behoorlijk wat verjongd met topmuzikanten die stuk voor stuk hun sporen in de muziek verdiend hebben. Aangevuld met steeler Harrie Brekelmans spelen ze de sterren van de hemel.

De band bestaat uit: Trudy (leadzang), Erwin (slaggitaar, banjo, leadzang), Rudolf (elektrische gitaar, leadzang), Shane (bas, leadzang), Marc (drums) en Wouter (keyboard, accordeon).

Wil je dit niet missen? Koop dan hier alvast je kaartje: www.westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

4 weeks 19 hours ago

Sandra de Moor, alias Mrs. McBright draait ook al heel wat jaartjes mee. Zij begon als allround zangeres in een ballroomorkest, maar toen de vraag naar live muziek afnam, schakelde dit orkest over op een kleinere bezetting en ging ze ook solo verder als country-zangeres onder de naam Mrs. McBright.
Buiten haar solowerk is ze ook af en toe te vinden als achtergrondzangeres bij de band Hugokee.

In de Covid-periode begon zij met het schrijven van eigen liedjes. Haar eerste single 'Do You Miss Me Too' werd door verschillende radiostations in binnen- en buitenland opgepikt. De single is ook beschikbaar op alle grote streamingdiensten (spotify, apple music, youtube music, tidal en deezer).

In België werd ze op de radio van het Brugse Ommeland uitgeroepen tot 'Brugse Keppe'. Haar tweede single heet 'Times are Changing' en in 2022 werd haar derde single 'He is so sweet' gelanceerd. Op al haar singles werden dansen geschreven door Belgische choreografe Daisy Simons.

Ondertussen heeft Sandra ook een eerste CD uitgebracht met 25 songs. Deze neemt ze natuurlijk mee naar de Western Experience!

Koop hier je tickets: www.westernexperience.com

Western Experience

4 weeks 1 day ago

Carol Melting Tallow komt ook met de Western Experience Dancers naar de Brabanthallen Den Bosch. Carol is een erkend lid van de Blood Tribe uit Standoff, Alberta Canada.

Carol is een wereldkampioen Fancy Shawl danser, een getalenteerde modeontwerpster en liefhebbende moeder van haar 16 jaar oude zoon Xavier "Holy River Boy". Ze is bezig om haar Master's Degree te halen in Onderwijs en Fijne Kunsten.

Carol hoort bij de Fish Eater clan en Blackfoot Beaver Bundle society. Carol reist over de hele wereld om mensen te leren over de Native Amerikaanse cultuur doormiddel van Native dansen en voorkomen en trekt hiermee de interesse van mensen om te leren over haar connectie met het Blackfoot verleden. "Dansen, zingen en het drummen zijn het hart van de Native Amerikaanse waardes en tradities".

Wil jij de Western Experience Dancers en Carol zien? Koop dan nu je kaartje: www.westernexperience.com

Western Experience

4 weeks 1 day ago

Op zowel 28 als 29 januari kom je Audrey Smits tegen op het podium van Cars & Music. Audrey begon haar countrycarrière door middel van het winnen van een zangwedstrijd. Door deze wedstrijd ging het balletje rollen en mocht ze mee met de theatertour Country Music Hall of Fame en stond ze ook op diverse grote countryfestivals.
Audrey heeft twee solo albums op haar naam staan en heeft o.a. gezongen met Corry Konings , Albert West, Ruud Hermans en Karin Bloemen.
Ze heeft gereisd en opgetreden over de hele wereld zoals in verschillende delen in Amerika, Thailand en op de wereld tentoonstelling in Japan.
Ze staat bekend om haar prachtige ballads, maar deinst ook niet terug voor lekkere line dance muziek.
Je kan haar volgen via haar Facebook - Audrey Smits of instagram : smitsau3 of ga naar haar website : www.audreysmits.com

Koop hier vast je ticket: www.westernexperience.com

Western Experience

1 month 1 day ago

Kenny Donaghey komt deze editie wederom naar de Western Experience! Kenny is de zoon van Richard Donaghey, de oprichter van de Original First Nations Dance Company, de dansgroep waarmee het allemaal begon op de Western Experience en met deze groep heeft hij vanaf zijn 12e heel de wereld overgereisd en landen bezocht zoals China, Algerije, Turkije en vele Europese landen.

Kenny is van de Caddo Nation van Oklahoma en van de Navajo en Delaware Nations.
Kenny reist door heel Amerika en Canada om mee te dansen op wedstrijd powwows. Kenny woont met zijn gezin in het Noordwesten van New Mexico, hij is de vader van 3 kinderen Colby, Gracie en Ria zijn kinderen zijn ook allemaal powwowdansers. Hij kijkt ernaar uit om weer deel te nemen aan de Western Experience om voor en met u, het publiek, te dansen.

Koop hier alvast je tickets: www.westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

1 month 2 days ago

Nog 1 dag! Dan eindigt onze Crazy Early Bird Sale! Sla dus nu nog je slag en koop je tickets nu via: bit.ly/3z96Nic-letsgetcrazy

Western Experience

1 month 3 days ago

Nog 2 dagen! Dan eindigt onze Crazy Early Bird Sale! Sla dus nu nog je slag en koop je tickets nu via: bit.ly/3z96Nic-letsgetcrazy

Western Experience

1 month 4 days ago

Nog 3 dagen! Dan eindigt onze Crazy Early Bird Sale! Sla dus nu nog je slag en koop je tickets nu via: bit.ly/3z96Nic-letsgetcrazy

Western Experience

1 month 5 days ago

Nog 4 dagen! Dan eindigt onze Crazy Early Bird Sale! Sla dus nu nog je slag en koop je tickets nu via: bit.ly/3z96Nic-letsgetcrazy

Western Experience

1 month 6 days ago

Ook countryduo Ted en Helen zijn weer present op de Western Experience. Ondanks het feit dat zij op 17 december in Pernis definitief afscheid nemen van de optredens in kleine clubs, zijn ze nog wel te boeken voor festivals!

Ted en Helen zingen reeds 34 jaar samen met veel succes in binnen- en buitenland. Aanvankelijk met traditionele country, later zijn ze overgestapt naar het country line dance repertoire. Hiervoor wonnen ze ook diverse awards.

Ted en Helen zijn er op beide dagen in januari, op het linedance-podium bij host Martijn van der Kolk!

Koop hier je kaartje: www.westernexperience.com

Western Experience

1 month 1 week ago

Natuurlijk komt ook de groepsleider van de Western Experience Native Dancers weer mee voor de editie 2023. Kevin Connywerdy is een Fancy Dancer, Hoop Dancer en een powwow MC of presentator. Daarnaast is hij een Native American artiest en traditioneel kunstenaar en danser van de Comanche en Kiowa Nations. Hij is het meest bekend om zijn traditionele Native Featherwork en beadwork (kralen). Zijn creaties vinden vaak de weg naar musea en naar privé collecties. Kevin vergaarde zijn kennis door het observeren en luisteren naar de ‘Elders’. Zijn kennis en talenten deelt hij regelmatig met anderen, bijvoorbeeld als hij bij de State Arts Council of Oklahoma als artiest optreedt met zijn groep de Oklahoma Fancy Dancers. Kevin strijdt op wereldniveau – nationaal en internationaal – op vele powwows op als Fancy War Dancer. Daarnaast staat hij ook bekend om zijn vertolkingen van de Eagle Dance, de Shield Dance en de Hoopdance, waarbij hij derde werd bij de wereldkampioenschappen. Zijn dansen brachten hem al de hele wereld over, met tournees door Europa en Azië. Ook was hij te zien in de tv-serie Walker Texas Ranger en in de films Naturally Native en The Alamo. Kevin zet zich ervoor in om zijn kennis door te geven via de American Indian culturele opleiding in de klaslokalen van Oklahoma. Hij is tevens regisseur van het Four Winds Intertribal Treatment Programma

Western Experience

1 month 1 week ago

Het is een feit dat we bij de Western Experience alle stromingen van line dance omarmen. Naast het traditioneel line dance op live muziek of cd muziek is er dan ook ruimte voor de andere stromingen, modern line dance (ook wel non country genoemd) en Catalan line dance.

Catalan line dance is ongelooflijk populair in heel Europa, vooral bij jongeren, maar moet nog goede voet aan de grond krijgen in Nederland.
Catalaans dansen doe je op countrymuziek, maar de manier van dansen is energiek en snel en hoewel het moeilijk lijkt: iedereen kan het leren!

Aankomende editie van de Western Experience is er een aparte hal voor deze dansstijl met twee DJ's (Richard de Vries en Jonathan Jones) en twee choreograven, Laura Jones (BE) en Pol F. Ryan (ES). Wil jij ook een poging wagen? Ga dan vooral een workshop volgen!

Hou het programma op de site in de gaten en koop vast je ticket via www.westernexperience.com

Western Experience

1 month 1 week ago

Fernando Cellicion is welbekend bij de bezoekers van de Western Experience als een drummer, zanger én fluitspeler van de Western Experience Native Dancers. Ook aankomende editie zal hij deze taak met verve vervullen. Fernando is internationaal bekend als Native Amerikaanse fluitspeler en zanger en heeft 14 albums uitgebracht. Hij heeft de wereld rondgereisd met de Cellicion Zuni Dansers, waarover hij de leiding heeft én hij is de oprichter van de Zuni Southern Drum.

In 2012 heeft de staat van New Mexico hem als cultureel ambassadeur benoemd en geëerd voor zijn uitstekende culturele prestaties en het artistiek leiderschap met zijn culturele reizen, voor zijn internationale reputatie als artiest en door zijn educatieve bijdrage zowel lokaal als wereldwijd.

Fernando is een award winnende muzikant en heeft al twee keer een lifetime achievement award gekregen. De meest recente Award is de Lifetime Platinum Award van de commissie van New Mexico Music voor zijn bijdragen aan het Native Amerikaanse genre. Hij is benoemd tot een legende van de muziek van New Mexico.

Koop je kaartjes hier: www.westernexperience.com

Western Experience

1 month 2 weeks ago

ɪɴᴅɪᴀɴ ʀᴏʏᴀʟᴛʏ ɪɴ ᴅᴇ ʙʀᴀʙᴀɴᴛʜᴀʟʟᴇɴ De aankomende editie van de Western Experience komt Tashina Red Hawk van de Sicangu Lakota met de Western Experience Native Dancers naar Nederland. Tashina Red Hawk werd tijdens de Gathering of Nations Powwow in Albuquerque afgelopen voorjaar gekroond tot Miss Indian World. Tashina was één van de 23 deelnemers die meedongen naar deze prestigieuze titel. Let wel: de Miss Indian World verkiezing is absoluut geen 'schoonheidswedstrijd' of 'beauty pageant' zoals ze dat noemen in de VS. Het gaat meer om de kennis van de verschillende volken, de gemeenschap, de geschiedenis en de cultuur van Native America. De deelnemers schrijven essays, geven interviews, presenteren hun eigen unieke talenten en krijgen daar punten voor van de juryleden. Tashina kreeg awards voor het beste essay en het beste persoonlijke interview. Voor het onderdeel 'traditioneel talent' presenteerde ze zichzelf met een traditioneel Lakota lied, sprak ze over de kralenbewerking en de paardencultuur van de Lakota en deed zij een demonstratie pijl en boog schieten. De 18-jarige werd daarmee tot Miss Indian World benoemd. De verkiezing - jaarlijks gehouden tijdens de Gathering of Nations Powwow in Albuquerque (de grootste powwow van de USA) - heeft als doel om jonge Native American vrouwen de kans te geven hun stammen, tradities en cultuur te vertegenwoordigen. De leeftijd van de mededingers ligt tussen de 18 en 25 jaar

Western Experience

1 month 3 weeks ago

In januari 2023 vind de Western Experience plaats in de Brabanthallen Den Bosch. De tickets met het meeste voordeel - meer dan 25% (!) staan nu online.

Heb je vragen over de voorverkoop? Dan kun je terecht bij info@yourticketprovider.nl of presale@westernexperience.com

Je vindt de tickets hier: westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

1 month 3 weeks ago

🆃🅷🅴 🆁🅾🅰🅳 🅲🅷🅸🅲🅺🆂 uit Oostenrijk in de Brabanthallen!

Sinds de oprichting van het duo in 2010, toeren Road Chicks door Centraal-Europa en kunnen ze terugkijken op verschillende evenementen in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Italië.

🐔Het eerste album "Road Chicks - bittersweet" heeft al meer dan 1000 exemplaren verkocht en het duo won ook verschillende prijzen op de International Country Music Awards in 2010 en 2011.

De muziek varieert van country, rock'n'roll, oldies, pop, rock tot bijna alle soorten dansmuziek! U kunt deze dames op beide dagen vinden bij het 𝐋𝐢𝐧𝐞𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 podium met uw host Martijn van der Kolk!

YouTube: youtu.be/TW00-247QWw

Koop hier uw tickets (nu on SALE): www.westernexperience.com/tickets/

Western Experience

1 month 3 weeks ago

Gone Country - It Rocks!

Deze formatie uit Bielefeld, Duitsland veegt met 'new country' het stof van het podium!
Deze nieuwe country is rocky, pop, country én absoluut dansbaar. Denk aan Brad Paisley, Blake Shelton, Alan Jackson en natuurlijk ook Johnny Cash. Gone Country eert deze countrysterren met hartstocht en hun slogan 𝐍𝐨 𝐂𝐨𝐮𝐧𝐭𝐫𝐲 𝐅𝐨𝐫 𝐎𝐥𝐝 𝐌𝐞𝐧 uit zich in hun optreden!

Youtube
youtube.com/channel/UC3Q_v9BSRdZfzt2OPdr6elA
Spotify
open.spotify.com/artist/4H14D05QPlmqUzC3JSFAAd
Website
Gone-country.de

Koop je kaartje hier: www.westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

2 months 18 hours ago

28 & 29 januari Western Experience, Brabanthallen Den Bosch
Met wie kom jij naar de Western Experience? Bestel hier je tickets:
bit.ly/3Eaza17

Western Experience

2 months 5 days ago

Ramblin' Boots, de countryband die ook in tijden van crisis is blijven spelen in allerlei formaties met de instelling: 'Creativity to the max'.
Sinds 2018 toert deze band door Europa en wordt de liefde voor countrymuziek verspreid in landen als België, Duitsland, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zweden en Litouwen. Maar ook in Amerika (o.a. Nashville), waar de muzikanten van Ramblin' Boots uitgenodigd werden om te spelen, konden mensen door het speelplezier van de band deze liefde ervaren. De waardering voor deze oer-Hollandse band was groot en de reacties zeer positief.
In 2020 bracht Ramblin' Boots een eigen album uit waardoor nieuwe, toffe -en vooral- andere podia aan het tour-schema mogen worden toegevoegd. De Boots komen op zaterdag naar de Western Experience!

Meer informatie en muziek:
Youtube: goo.gl/xVf5fg
Facebook: Ramblinboots
Spotify: open.spotify.com/artist/0dp9zoYhU9g3sKhIZrSG8W
Website: www.ramblinboots.nl
Ga voor tickets naar: www.westernexperience.com (tickets)

Western Experience

2 months 1 week ago

𝐖𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝𝐛𝐞𝐫𝐨𝐞𝐦𝐝 𝐢𝐧 𝐌𝐞𝐱𝐢𝐜𝐨 𝐞𝐧 𝐓𝐞𝐱𝐚𝐬

Op zaterdag en zondag komt 𝗗𝘄𝗮𝘆𝗻𝗲 𝗩𝗲𝗿𝗵𝗲𝘆𝗱𝗲𝗻 uit Montfort naar de Western Experience! Wie? Wij horen het u zeggen! Maar vergist u zich niet! Dwayne is wereldberoemd in Mexico en Texas en is de gedoodverfde opvolger van 𝗙𝗹𝗮𝗰𝗼 𝗝𝗶𝗺é𝗻𝗲𝘇!

Dwayne is afkomstig uit Montfort begon op zijn zevende met accordeon spelen. Op zijn zestiende won hij de meest prestigieuze prijs voor accordeontalent uit Limburg: 't Sjengske. Vervolgens volgen al snel shows in binnen- en buitenland met zijn eigen band. Om in 2014 met z’n band als eerste Europeaan de Tejano Music Award te winnen in de Categorie “Best New Group”. Een indrukwekkende lijst die nu bekroond is met een platencontract in Mexico. Verder heeft Dwayne het podium gedeeld met artiesten als Flaco Jiménez, The Mavericks, Los Lobos, Los Tigres del Norte, Ramon Ayala etc!

Wij zijn er trots op dat deze rising star op beide dagen een Tex-Mex feestje komt bouwen in de Brabanthallen. 𝘜 𝘬𝘰𝘮𝘵 𝘵𝘰𝘤𝘩 𝘰𝘰𝘬?

Tickets koop je nú voordelig op www.westernexperience.com

Western Experience

2 months 2 weeks ago

ᴅᴇ ᴅɪxɪᴇ ᴀᴄᴇꜱ ᴏɴᴄᴇ ᴍᴏʀᴇ!
ᴇᴄʜᴛ ʜᴇᴛ ᴀʟʟᴇʀʟᴀᴀᴛꜱᴛᴇ ᴏᴘᴛʀᴇᴅᴇɴ!

De Dixie Aces waren één van Neerlands meest populaire country- en rock 'n roll groepen en trokken van 1985 tot 2010 volle zalen. De veelzijdige Limburgse band met hun uitgebreide repertoire kende vele muzikale hoogtepunten. Zij ontvingen lovende kritieken met hun optredens (waaronder Ahoy en MECC) en uitgebrachte cd's en dvd's. Kortom... een gedreven band uit het land van het bronsgroen eikenhout. 🌳

In mei 2022 gaven zij (na 4x uitstel vanwege Corona) een uitverkocht reünie-concert in Reuver. Toch kon niet iedereen daar bij aanwezig zijn. Vandaar dat de Dixie Aces nog één keer acte de présence geven op het toneel van het festival waar zij jarenlang speelden en gedenkwaardige optredens hebben gegeven!
Nog eenmaal brengen zij het plezier en liefde voor de muziek ten gehore. Mis dit niet!

De Dixie Aces komen op zondag 29 januari naar Den Bosch. 🎵

Koop je tickets hier: www.westernexperience.nl/tickets/