SOCIAL MEDIA

Western Experience

2 days 12 hours ago

Ramblin' Boots, de countryband die ook in tijden van crisis is blijven spelen in allerlei formaties met de instelling: 'Creativity to the max'.
Sinds 2018 toert deze band door Europa en wordt de liefde voor countrymuziek verspreid in landen als Belgiรซ, Duitsland, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zweden en Litouwen. Maar ook in Amerika (o.a. Nashville), waar de muzikanten van Ramblin' Boots uitgenodigd werden om te spelen, konden mensen door het speelplezier van de band deze liefde ervaren. De waardering voor deze oer-Hollandse band was groot en de reacties zeer positief.
In 2020 bracht Ramblin' Boots een eigen album uit waardoor nieuwe, toffe -en vooral- andere podia aan het tour-schema mogen worden toegevoegd. De Boots komen op zaterdag naar de Western Experience!

Meer informatie en muziek:
Youtube: goo.gl/xVf5fg
Facebook: Ramblinboots
Spotify: open.spotify.com/artist/0dp9zoYhU9g3sKhIZrSG8W
Website: www.ramblinboots.nl
Ga voor tickets naar: www.westernexperience.com (tickets)

Western Experience

1 week 18 hours ago

๐–๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐๐›๐ž๐ซ๐จ๐ž๐ฆ๐ ๐ข๐ง ๐Œ๐ž๐ฑ๐ข๐œ๐จ ๐ž๐ง ๐“๐ž๐ฑ๐š๐ฌ

Op zaterdag en zondag komt ๐——๐˜„๐—ฎ๐˜†๐—ป๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐˜†๐—ฑ๐—ฒ๐—ป uit Montfort naar de Western Experience! Wie? Wij horen het u zeggen! Maar vergist u zich niet! Dwayne is wereldberoemd in Mexico en Texas en is de gedoodverfde opvolger van ๐—™๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ผ ๐—๐—ถ๐—บรฉ๐—ป๐—ฒ๐˜‡!

Dwayne is afkomstig uit Montfort begon op zijn zevende met accordeon spelen. Op zijn zestiende won hij de meest prestigieuze prijs voor accordeontalent uit Limburg: 't Sjengske. Vervolgens volgen al snel shows in binnen- en buitenland met zijn eigen band. Om in 2014 met zโ€™n band als eerste Europeaan de Tejano Music Award te winnen in de Categorie โ€œBest New Groupโ€. Een indrukwekkende lijst die nu bekroond is met een platencontract in Mexico. Verder heeft Dwayne het podium gedeeld met artiesten als Flaco Jimรฉnez, The Mavericks, Los Lobos, Los Tigres del Norte, Ramon Ayala etc!

Wij zijn er trots op dat deze rising star op beide dagen een Tex-Mex feestje komt bouwen in de Brabanthallen. ๐˜œ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ?

Tickets koop je nรบ voordelig op www.westernexperience.com

Western Experience

2 weeks 21 hours ago

แด…แด‡ แด…ษชxษชแด‡ แด€แด„แด‡๊œฑ แดษดแด„แด‡ แดแดส€แด‡!
แด‡แด„สœแด› สœแด‡แด› แด€สŸสŸแด‡ส€สŸแด€แด€แด›๊œฑแด›แด‡ แดแด˜แด›ส€แด‡แด…แด‡ษด!

De Dixie Aces waren รฉรฉn van Neerlands meest populaire country- en rock 'n roll groepen en trokken van 1985 tot 2010 volle zalen. De veelzijdige Limburgse band met hun uitgebreide repertoire kende vele muzikale hoogtepunten. Zij ontvingen lovende kritieken met hun optredens (waaronder Ahoy en MECC) en uitgebrachte cd's en dvd's. Kortom... een gedreven band uit het land van het bronsgroen eikenhout. ๐ŸŒณ

In mei 2022 gaven zij (na 4x uitstel vanwege Corona) een uitverkocht reรผnie-concert in Reuver. Toch kon niet iedereen daar bij aanwezig zijn. Vandaar dat de Dixie Aces nog รฉรฉn keer acte de prรฉsence geven op het toneel van het festival waar zij jarenlang speelden en gedenkwaardige optredens hebben gegeven!
Nog eenmaal brengen zij het plezier en liefde voor de muziek ten gehore. Mis dit niet!

De Dixie Aces komen op zondag 29 januari naar Den Bosch. ๐ŸŽต

Koop je tickets hier: www.westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

2 weeks 3 days ago

Tijdens Western Experience kun je ook genieten van wedstrijden in Western stijl.

Er worden diverse onderdelen gereden, waaronder Cowboy Trail, Freestyle Horsemanship, Barrel race, Western Pleasure, Ranch Riding en Pole Bending.

Door omstandigheden zijn de contactgegevens van eerdere edities niet meer actueel. Wij maken binnenkort meer bekend over de inschrijvingen en de reglementen.

Wilt u ondertussen meer informatie? Neem dan contact op met genoemde nummers.

๐“˜๐“ท๐“ผ๐“ฌ๐“ฑ๐“ป๐“ฒ๐“ณ๐“ฟ๐“ฒ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ท ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ฐ๐“ฎ๐“ฌ๐“ช๐“ท๐“ฌ๐“ฎ๐“ต๐“ญ๐“ฎ ๐“ฎ๐“ญ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฒ๐“ฎ๐“ผ ๐”ƒ๐“ฒ๐“ณ๐“ท ๐“๐“˜๐“”๐“ฃ ๐“ถ๐“ฎ๐“ฎ๐“ป ๐“ฐ๐“ฎ๐“ต๐“ญ๐“ฒ๐“ฐ. ๐“”๐“ป ๐“ถรณ๐“ฎ๐“ฝ ๐“ญ๐“พ๐“ผ ๐“ธ๐“น๐“ท๐“ฒ๐“ฎ๐“พ๐”€ ๐“ฒ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ผ๐“ฌ๐“ฑ๐“ป๐“ฎ๐“ฟ๐“ฎ๐“ท ๐”€๐“ธ๐“ป๐“ญ๐“ฎ๐“ท.

Wil jij de wedstrijden zien? Koop dan hier vast je voordelige ticket: www.westernexperience.nl/tickets/

Western Experience

2 weeks 6 days ago

Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

Aanmelden als shop? Dat doe je via orders@westernexperience.com

Koop je tickets via de Crazy Early Bird aanbieding via: www.westernexperience.nl/tickets/