HIER VIND JE DE MEEST

VEELGESTELDE VRAGEN

seuss

U kunt tickets voor de aankomende wintereditie kopen via www.westernexperience.com/winter/tickets.html 
Daar vindt u ook de op het moment geldende acties (indien van toepassing).
Kinderen tot en met 6 jaar zijn gratis (denk wel aan het identiteitsbewijs)!!!

Via het ticketbureau kunt u ook een keuze maken voor ticketgarantie. Dit is een dienst die het ticketbureau biedt om aan bezoekers hun ticketgeld te retourneren in specifieke gevallen.

De voorwaaren hiervan zijn te vinden op www.yourticketprovider.nl/ticketgarantie

Wanneer u de Western Experience niet kunnen bijwonen door omstandigheden die onder de garantie vallen, kunnen zij contact opnemen met info@yourticketprovider.nl  Aan de hand van het schadeformulier kan er dan een refund geregeld worden.

Je tickets niet te vinden? In je spambox beland en deze al gewist? Met je bankgegevens (bij de afschrijving staat een code) kun je je tickets terugvinden op ticketopvragen.nl

Kom je er dan nog niet uit? Stuur dan een mail naar info@yourticketprovider.nl of presale@westernexperience.com

Kinderen t/m 6 jaar zijn gratis. Denk wel aan het identiteitsbewijs!

Het meenemen van eten en drank voor persoonlijk gebruik is niet toegestaan. Er zijn horecapunten aanwezig in de Brabanthallen.

Alle gevonden voorwerpen dienen te worden afgegeven bij de servicebalie in de Centrale Entree. Ben je spullen verloren? Meld je dan bij de servicebalie of bel naar 073 – 6293911.

Wij krijgen vaak de vraag of honden meemogen. Geleidehonden mogen ten alle tijde naar binnen, maar wij raden het voor andere honden en dieren eigenlijk af in verband met de veelheid en intensheid aan geluid, dat door dieren anders wordt ervaren als wij mensen.

Veelgestelde vragen

Brabanthallen

Per Auto:
De hallen zijn eenvoudig bereikbaar per auto. Ligt op ongeveer 1 uur afstand van Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond en Antwerpen.
Via de site kun je je route bepalen www.brabanthallen.nl

Per Trein en/of Taxi:
Brabanthallen bevindt zich op loopafstand van het station (ongeveer 15 minuten). De Brabanthallen worden aangegeven in de looproute vanaf de stationsingang Brabanthallen. Desgewenst kun je gebruik maken van een treintaxi. Voor reguliere taxi zie hieronder de nummers:

De Brabanthallen zijn in 2017 ingrijpend verbouwd. Gehandicapten en slecht-ter-been-zijnden en de passagiers van touringcars kunnen voor de deur worden afgezet waarna de auto naar de grote parkeerplaats terug wordt geleid. Gehandicapten met een invalidenkaart wordt een ander parkeerterrein toegewezen.

Parkeertarieven Brabanthallen:
Dagkaart € 10 (te koop bij de automaten in de centrale hal) of € 30 per touringcar.

Aan de kassa gaan de kaarten kosten: Zaterdag € 25,00, Zondag € 20,00 en voor het hele weekend € 40,00.

Overnachten met campers op het terrein van de Brabanthallen is niet mogelijk. Het is mogelijk om bij onderstaand transferium te overnachten. Er is daar echter op zaterdag na 1 uur geen toezicht meer. Kijk ook op de link naar het transferium:
https://www.parkeren-denbosch.nl/transferium-pettelaarpark

Standhouders kunnen zich aanmelden via orders@westernexperience.com

header-background2

Veelgestelde vragen

Autotron (zomerfestival)

Dit is de voorlopige plattegrond voor het zomerfestival:

plattegrond_640px

Per Auto is het Autotron gemakkelijk bereikbaar. Het ligt op ongeveer 1 uur afstand van Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond en Antwerpen. Via de site van het Autotron kun je je route bepalen: www.autotron.nl

Vanaf Centraal Station kun je bus 90 nemen naar Oss via Heesch. Uitstaphalte is Autotron. Meer informatie op www.9292.nl

Indien gewenst kun je gebruik maken van de treintaxi. Deze is direct te bestellen op Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Maak je liever gebruik van een gewone taxi? Bel dan onderstaande telefoonnummers:

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Autotron. Gehandicapten en slecht-ter-been-zijnden en de passagiers van touringcars kunnen voor de deur worden afgezet waarna de auto naar de grote parkeerplaats wordt teruggeleid. Gehandicapten met een invalidenkaart wordt een ander parkeerterrein toegewezen

Parkeertarieven volgen nog.

Overnachten met campers is op het terrein van het Autotron niet mogelijk. Ook campers hebben de mogelijkheid om op het Dierenbos te boeken, maar er zijn meer mogelijkheden, bijvoorbeeld:
Camperplaats Berlicum, rustig gelegen aan de rand van een landgoed en slechts 4 km van het Autotron (camperplaatsberlicum@gmail.com).

Zoek andere campings.

Zoek hotels

Er is de mogelijkheid om huisjes te boeken op het nabijgelegen Dierenbos vakantiepark.
Ook kampeerders kunnen naar het dierenbos. U kunt hiervoor momenteel telefonisch boeken bij het Dierenbos op 088-9000360.

Standhouders kunnen zich aanmelden via het orders@westernexperience.com

logo