26e WESTERN EXPERIENCE BRABANTHALLEN DEN BOSCH

ONZE DJ’S

djaadDJ Aad

Howdy! Mijn naam is Aad woonachtig in het zonnige spanje en al jaren betrokken bij het mooie festival Western Experience. In Nederland hebben wij ook ruim 9 jaar lesgegeven in Breda en Ulicoten wat ons erg beviel. Na de verhuizing naar Spanje zouden we in eerste instantie geen les meer geven , maar ja het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wij geven les in traditionele country met een af en toe een catalan style dans. Tijdens de WE verzorg ik samen met Glenn en Henk de muziek in de tradionele danshal.

DJ Henk

In de jaren 70 ben ik begonnen als DJ op bruiloften en partijen met een eigen Drive-In Discotheek. Regelmatig hebben we ook de muziek verzorgd bij evenementen. Toen was het nog veel Top-40 muziek maar ik gebruikte toen al mijn (country)tune Yakety Axe van Chet Atkins die ik nog steeds gebruik.

Eind jaren 90 ben ik me toe gaan leggen op country muziek en aanverwant genre en verzorg ik de muziek tijdens de danslessen en bij de Country Dance Parties van onze eigen club The Black Longhorn met thuisbasis Lieshout. En samen met mijn echtgenote, onze danslerares, assisteer ik ook bij het uitlessen van de dansen.

Daarnaast ben ik de laatste jaren ook als DJ actief bij het Country Festival Oirschot (dit jaar met een compleet nieuwe opzet) en het festival bij Sluis 13, beiden in de maand augustus. Verder ga ik regelmatig mee als DJ bij de countryreizen in binnen- en buitenland die worden georganiseerd door Country Travel.

Tot slot kan ik nog melden dat ik onlangs werd verrast met een dans die op verzoek van één van onze dansers is geschreven door Bert Vonk op ‘mijn’ tune Yakety Axe.

DJ Glenn

In de jaren 80 ben ik begonnen als fanatiek stijldanser (Ballroom & Latin). Ik heb dit ongeveer 10 jaar gedaan. Zelfs aan diverse wedstrijden deelgenomen.

Na jaren dit te hebben gedaan, werd mijn interesse voor Linedance door een vriend van mij gewekt. Voorheen had ik nooit gehoord van Linedance, totdat ik de muziek hoorde en een gevoel van herkenning had, omdat deze countrymuziek thuis vaak gedraaid werd. Hierdoor werd ik erg enthousiast en nam ik meteen les. Na een jaar lessen gevolgd te hebben, werd me gevraagd om te assisteren bij het uitlessen.

Dat vond ik zo leuk, dat ik na een tijd gevraagd werd om zelf lessen te gaan geven. Ik heb toen mijn eigen club opgericht, ‘Freelance Countrydancers’ in Herpen. In deze tijd gaf ik ook nog les bij D’n Brouwer in Mariaheide.

Vervolgens kwam ik in aanraking met de ‘The Nowland Country Dancers’ in Nuland, waar ik na ruim 20 jaar nog steeds met veel plezier les geef. Ik ben hier ook als DJ actief en ook nog bij een andere club, de ‘Blue Valley Country Dancers’ in Empel. Ook ben ik vaste DJ bij de Rolidas in Nieuwkuijk.

djjukeboxDeejay Jukebox Junkie

Deejay Jukebox Junkie is het alias van Jan Wobbes van de JJ-dancers. Samen met DJ Yvonne van Fit in Line gaan ze de dansvloer van het Modern Linedance Café dit jaar op zich nemen. Deejay Jukebox Junkie is naast linedance-instructeur (en -beoefenaar) ook linedance en allround DJ sinds 1998. Hij draaide enkele malen op het voormalige Country Festival Scheveningen en draait verder veel met Yvonne Smeets in Zeewolde en andere plaatsen.

Ook wordt hij veel solo ingehuurd door een groot aantal clubs veelal in het midden van het land en draait hij ook op zijn eigen evenementen.

DJ Yvonne

DJ Yvonne Smeets is sinds 1997 actief als DJ en linedance instructrice bij Fit in Line. In 2001 werd ze door Bob de Jong bij het Western Experience team gehaald.

jonathanjonesDJ Jonathan

DJ Jonathan staat ook wel bekend als The Beast! Jonathan heeft 31 jaar ervaring als DJ en heeft veel met grote DJ’s samengewerkt in binnen- en buitenland. Ervaring zat dus! DJ Jonathan is een party beest en is bekend als Country Music DJ (Catalan Country Style), maar heeft ook meer in zijn mars. Hij is ook te boeken als allround DJ met zijn wilde feestjes met muziek van the 60s tot de 90s. Foute party’s ten top! Jonathan is getrouwd met Laura, Catalan Country Style Teacher en Choreograaf – de liefde van zijn leven. Ook Laura ziet u in de Catalan Hal terug.

djrichardDJ Richard

DJ’s Alex & Woutdjwoutenalex